Strumica Оnline

Тука сме. Постоиме. Во кодовите сееме зборови. Нешто пораzлично од градот...
Мирна и Дејан со својата манијакална посветеност врз силниот и сугестивен текст на Славејков кој буричка во недозволеното, докажаа дека оние што се дрзнуваат – успеваат да одат подалеку од замката (во која често паѓаме сите), а тое е кусиот светоглед на медиокритетската маса што гуши!... Прочитај повеќе...