книга

Meѓународната поетско-културна манифестација „Анте Поповски - Антево перо“ распишува КОНКУРС за доделување на наградата „Антево перо“, востановена во чест на творештвото на бардот на современата македонска поезија, Анте Поповски, за 2022 година... Прочитај повеќе...