карактеристика

Иако многумина имаат обичај секојдневно да бидат избричени и мазни, можеби со читањето на текстот барем еднаш ќе направат промена во животот и еден период ќе си дозволат да ја пуштат брадата да порасне.... Прочитај повеќе...