живот

Сето време што си го поминал мизерно или во лошо расположение е време што ти никогаш нема да бидеш способен да го вратиш назад. ... Прочитај повеќе...
Сеќавања – убави и лоши! Се сеќаваме често, не асоцираат многу моменти, ситуации, но и така без повод кога “сакаме“ да се сеќаваме.... Прочитај повеќе...