Strumica Оnline

Тука сме. Постоиме. Во кодовите сееме зборови. Нешто пораzлично од градот...
Главната причина која го поттикнала да го отвори Етно ресторан „Кај Виктор“ била можноста децата со пречки во развој да ги чувствуваат сите придобивки.... Прочитај повеќе...