Советувалиште

За да си горд на себе треба страдањето да го прифатиш како дел од животот на ист начин како што љубовта и среќата си ги прифатил за сопатници.... Прочитај повеќе...
Најголем проблем во релациите, односно во комуникацијата со другите, се комплексите на личноста која не ги разрешила.... Прочитај повеќе...
Сеќавања – убави и лоши! Се сеќаваме често, не асоцираат многу моменти, ситуации, но и така без повод кога “сакаме“ да се сеќаваме.... Прочитај повеќе...