Струмица

Јогата може да биде корисна за сите - добрите и лошите, болните и здравите, верниците и неверниците, писмените и неуките, младите и старите.... Прочитај повеќе...
Внатрешните побуди во моментот се клучни, а дали тоа е чин на херојство или достоинство, во моментот и не е толку важно. ... Прочитај повеќе...
Мирна и Дејан со својата манијакална посветеност врз силниот и сугестивен текст на Славејков кој буричка во недозволеното, докажаа дека оние што се дрзнуваат – успеваат да одат подалеку од замката (во која често паѓаме сите), а тое е кусиот светоглед на медиокритетската маса што гуши!... Прочитај повеќе...